Готвят специален епизод на "Хари Потър"

На звездите от филмовата поредица "Хари Потър" - Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, както и на други актьори от оригиналния проект – беше предложено да участват в специален епизод, посветен на 20-годишнината от премиерата на първия филм. Това съобщава вестник „The Sun”, позовавайки се на собствен източник.

Уточнява се, че проектът планира да пресъздаде някои от любимите моменти на феновете, например качването на борда на Хогуортс Експрес, с който се стига до магическото училище.

Съобщава се, че идеята за събиране на актьорите може да е хрумнала на продуцентите след невероятния успех на специалния епизод на „Приятели”. Въпреки това, за сега звездите от "Хари Потър" не са потвърдили участието си в проекта.

„Шоуто е обвито в мистерия, тъй като тези, които работят по франчайза, искат първо да привлекат максимален брой таланти. Ще бъде страхотно, ако могат да се справят с това и да се споразумеят за заплащането на актьорите, за да могат да ги съберат отново”, заяви източникът пред вестника./БГНЕС