Къркеланов: "Ваксина" вече ще я има и на живо с публика

Извънредна новина за следизвънредно положение! Най-добрата „Ваксина” – лекарството срещу лошо настроение, ще го има на живо и с публика. Това обяви пред БГНЕС Васил Къркеланов, който е автор на шоуто, забъркано с едни от най-добрите български музиканти.

„На 18 юни ще направим два различни броя – един след друг и ще е щур купон”, обяви още Къркеланов.

Домакин на новото издание на уникалното шоу за хумор, музика и танци ще е култовият Black Flamingo Bar, който отваря врати за най-горещия сезон в София.

Родено по време на извънредното положение и израснало неимоверно в ситуацията, шоуто ще ни срещне на живо с възхитителната Милица Гладнишка, тромпетиста и водещ на шоуто Михаил Йосифов, Велислав Стоянов – тромбон, Милен Кукошаров – пиано, Димитър Карамфилов – бас и Атанас Попов – барабани. За доброто настроение ще се грижат още актьорите Веселина Калчева и Красимир Добрев.

„Ваксина”-та ще започне в 19:00 часа, когато е стартът на първата част на шоуто, което ще ни потопи във времето и музиката на "Голямата депресия" от 30-те и 40-те години на миналия век. Суинг стъпките ще водят Явор Кунчев и Соня Кутишчева от Lindy Hop Bulgaria.

Специалните гости в "Голямата депресия" ще са Арнау Гарофе – саксофон и кларинет и Шибил Бенев – китара.

В 22:00 часа „Ваксина” ще се рестартира на карибска вълна, за да открие летния сезон и ни потопи в чувствените кубински изпълнения на Мартин Ташев – вокал и тромпет, в частта "Summertime". Тогава ще има страстно латино с китарата на Шибил Бенев и перкусиите на Цоньо Цветков.

Билетите за двете части на шоуто са вече в продажба, като разбира се има възможност за закупуване на комбиниран билет, както и на място в деня на събитията. Цените са online – 25 лв., комбиниран за двете шоута – 40 лв. и на място – 30 лв. /БГНЕС