Марк Уолбърг е звезда в екшън-комедия

51-годишният Марк Уолбърг оглавява актьорския състав на предстоящия филм 'The Family Plan', разказващ за "баща от предградията, който трябва да се изнесе със семейството си на бегом, когато миналото му го настига".

Звездата от "Instant Family" ще бъде и продуцент заедно със Стивън Левинсън за Municipal Pictures, заедно с Дейвид Елисън, Дана Голдбърг и Дон Грейнджър от Skydance, съобщава Deadline.

Филмът е част от многогодишно партньорство между Apple Original Films и Skydance Media.

Саймън Селън Джоунс е режисьор на филма, а Уолбърг скоро работи под негово ръководство в предстоящия приключенски филм "Крал Артур".

Сред последните филми на заетата звезда са блокбъстърът "Uncharted" с Том Холанд и "Отец Стю".

След това той се присъединява към Кевин Харт в комедията на Netflix "Me Time".

Уолбърг е една от най-скъпоплатените звезди във филмовия бизнес, но не планира да остане в него завинаги.

Запитан кога планира да остави Холивуд зад гърба си, той отговори: "По-скоро рано, отколкото късно, вероятно".

Говорейки за подхода си към бъдещите проекти, Уолбърг обяснява: "Трябва да е нещо специално, за да ме накара наистина да напусна дома си, да му обърна гръб, защото това е най-голямата жертва при правенето на филми."

Той се фокусира върху проекти, които "помагат на хората".

Уолбърг добави: "Чувствам, че това е началото на нова глава за мен в смисъл, че сега правенето на подобни неща - с истинско съдържание - може да помогне на хората. Определено искам да се съсредоточа върху това да правя повече в тази насока. Не бих казал непременно, че е важно само съдържанието, но да става въпрос за неща, които ще помогнат на хората. Така че, надявам се, този филм ще отвори път не само за мен, но и за много други хора в Холивуд да работят върху продукции с по-смислено съдържание"./БГНЕС