Принцът и принцесата на Уелс въртяха педали на полигон с препятствия

Принцът и принцесата на Уелс, известни в Шотландия като херцога и херцогинята на Ротсей, посетиха шотландския благотворителен център Outfit Moray, който предлага младежки програми за обучение и дейности на открито.

Пред представители на организацията Кейт се появи в карирано вталено палто на Burberry, пуловер с висока яка, изгорени дънки и тъмнокафяви ботуши Reiss. Уилям също предпочиташе небрежен външен вид: не е изненадващо, защото съпрузите трябваше да участват в обучение за каране на велосипеди с препятствия. Принц Уилям изрази съмнения, че ще се справи с маршрута, но съпругата му, която е известна с любовта си към спорта и състезателния си дух, с готовност сложи каска и първа тръгна напред по нещо като неравна и наклонена пътека, специално скована от дъски. В същото време насърчи бъдещият крал на Великобритания с думите: „Давай, Уилям!“.

По време на тренировка се случи неприятен инцидент - едно от децата, дошли да видят кралската двойка, падна от велосипеда си. Кейт се приближи до момчето и му помогна да стане. Тя го прегръщаше, утешаваше и го съветваше да не се предава, защото падането е просто част от тренировъчния процес. „Скочи и опитай отново“, каза Кейт.

По-рано Кейт Мидълтън се срещна в Лондон с членове на общността на младите бащи и техните деца./БГНЕС