Роб Лоу навърши 60 години

Звездата от сериала "Западното крило" отбеляза случая в своя Instagram с високоскоростен 30-секунден селфи монтаж на фона на "Glory Days" на Брус Спрингстийн, както и с други публикации.

Струва ни се, че е било вчера, когато Лоу - който никога не е бил обявяван за най-сексапилния жив мъж на People (колкото и грубо да звучи) - за първи път затвърди статута си на сърцеразбивач в прото-"Brat Pack" филмите "Клас" и "Аутсайдерите".

Тези филми от 1983 г. го изстрелват в звездния небосклон, а коронният момент на Лоу като член на групата е във филма "Огънят на Сейнт Елмо" от 1985 г., в който той се превръща в драматичен образ на лошото момче Били.

В телевизията той играе вечно позитивния Крис Трегер в "Parks & Recreation" от 2010 до 2015 г., и това, разбира се, е след номинацията му за "Primetime Emmy" през 2001 г. за ролята на Сам Сиборн в "Западното крило".

Друг от постовете на Лоу в неделя благодари на последователите си за пожеланията за рождения ден, включвайки снимка на актьора с тениска, на която е изобразено друго селфи от дните на младежката му слава./БГНЕС