„Скалата“ купи кола за 30 000 на човека, променил живота му

Актьорът Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, вече е богат, преуспял и известен. Това обаче не винаги е било така. В тийнейджърските си години той бил беден бездомник. Точно тогава е получил помощ от бившия си мениджър по спортна борба, Бруно. Скалата никога не е забравил това.

Актьорът подготви прекрасна изненада за дългогодишния си приятел и му купи кола на стойност 30 000 долара. Той публикува в Инстаграм признание за Бруно - за това как го приел в дома си, когато нямало къде да отиде, като подчерта, че именно той му е купил първата кола. Бруно дори не си е представял какво го очаква.

"Весела Коледа Бруно. Тъй като ти ми купи първата кола, мисля, че вече мога да ти върна услугата, като сега аз ти купя нова кола, която няма пукнатини на задната седалка“, пошегува се Скалата. „Не мога да намеря начин да ти благодаря достатъчно за това, което направи, когато бях на 15 години. Имаше пълното право да ме изхвърлиш, но все пак ме прие. Бруно, този жест означаваше много за мен, защото промени живота ми. Обичам те и съм ти изключително благодарен“, каза актьорът на Бруно, който се разплака, докато сядеше в новата си кола. /БГНЕС