SOFIA LIVE FESTIVAL гостува на Капана

Тази пролет, SOFIA LIVE FESTIVAL излиза от градската част на София, за да гостува на юбилейното издание на най-актуалния фестивал в Пловдив – Капана Фест, който ще се проведе от 9 до 12 май, на площад Централен.

За вечерта на 11 май, организаторите на SOFIA LIVE FESTIVAL са подготвили изключително интересна програма за жителите и гостите на града под тепетата. На сцената в Пловдив ще се качат култовите Жлъч/Григовор/Гена, Leena и YAИА, ТДК и PISTAMASHINA.

Тазгодишното издание на Капана Фест обещава на пловдивчани нестандартно представена музикална програма със сериозен акцент върху сцената и отношенията между хората и културните дейци. Това е и причината, която води SOFIA LIVE FESTIVAL в града на тепетата.

Капана Фест подава ръка към някои от най-големите фестивални и концертни организатори в страната, за да създаде едно неочаквано партньорство, което да скъси дистанцията и да спомогне за по-добра комуникация между културните оператори в страната. Така те искат да създадат една нова фестивална концепция и да обединят редица свои партньори в общата кауза – за да предложат най-доброто преживяване на публиката и да дадат пример за позитивно взаимодействие.

Междувременно афишът с имена за софийското издание на SOFIA LIVE FESTIVAL, който ще се случи на 21, 22 и 23 юни на Арена София (Колодрума) в Борисовата градина, става все по-богат.

Ясна е вече програмата по дни, а в продажба са и еднодневните билети.

На 21 юни публиката ще слуша: Heptagram, DUB FX, Selah Sue, Marten Roberto.

На 22 юни на сцената излизат: Woomb, Bulgarian Cartrader, Kovacs.

На 23 юни звездите са: Жлъч/Григовор/Гена, DJ Shadow, Atmosphere, DJ Rawland & Phat Phillie. /БГНЕС