Бъдещият закон за маслодайната роза на вниманието на министрите

Проект на решение за одобряване Проект на Закон за маслодайната роза е една от точките на правителствено заседание в сряда. Вносител е министърът на земеделието, храните и горите, предаде репортер на БГНЕС.

Работата на парламента започва в 9.00 часа в сряда

19 са точките в редовния дневния ред на кабинета. Сред тях е и проект на решение за одобряване проект на споразумение за вноска между правителството на България и Европейската инвестиционна банка за фонда на инициативата за икономическа устойчивост.

Министърът на финансите внася проект на решение за одобряване проект на споразумение между правителството на България и Международната банка за възстановяване и развитие („Световна банка“) за предоставяне на подкрепа за офис на Световната банка в България.

Проект на решение за одобряване на позицията и състава на българската делегация за участие във второто заседание на българо-унгарската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество, което ще се проведе на 15 и 16 април 2019 г. в Будапеща. Това е точка, която внася министърът на икономиката. /БГНЕС