Костов: Удовлетворени сме, мислим само за следващия съперник

Треньорът на Левски Николай Костов остана много доволен от трудния успех над Хебър. „Сините“ постигнаха пета поредна победа в Първа лига, след като се наложиха над пазарджиклии с минималното 1:0. В герой за столичани се превърна новото попълнение Фабио Лима, който се отчете със страхотен гол в 74-та минута.

„Удовлетворени сме, че спечелихме. Мачът беше много труден. През първото полувреме имахме много хубав контрол върху играта. През втората част не ни се получи, подведохме се по играта на противника, изтощиха се полузащитниците ни. Играта ни се промени. Но влязоха футболисти, които освежиха отбора ни, и мисля, че победихме заслужено“, започна Костов.

„Тренировките са такива – от средна, близка, далечна дистанция – от всякъде шутираме. Няма как да забравим Роналдо и Уелтън така бързо. Лима се представя добре, но няма как да ги забравим така бързо. Смените бяха наложителни, защото имаше спад в играта. Патрик Мислович се включи доста добре в средата на терена. Съжалявам за контузията на Илиян Стефанов. Все още не знаем колко са сериозни проблемите му“, продължи треньорът.

„Ако картотекираме Евертон ще го видите още в следващия мач с Крумовград. Искам да мислим за следващия съперник, не за точките или класирането. С нашата публика, която създава страхотна атмосфера, трябва да победим Крумовград. Те се представят отлично от смяната на треньора си насам“, завърши наставникът на „сините“. /БГНЕС