Първи трейлър на дългоочакван ТВ сериал за Годзила

След огромния успех на филма "Годзила" от 2014 г., както и на продължението му от 2019 г. "Годзила: Кралят на чудовищата", и сблъсъка на титана с Конг и Мегагодзила в "Годзила срещу Конг", подновеният интерес към легендарното чудовище и други титани се изстреля до нови висоти. Въпреки всички пари, които могат да бъдат спечелени от популярния франчайз, от новия трейлър става ясно, че предстоящият сериал на Apple TV+, „Монарх: Наследството на чудовищата“, обещава да донесе нещо повече от евтино привличане на пари.

Apple TV+ току-що пусна първия тийзър на дългоочаквания телевизионен сериал за Годзила – „Монарх: Наследството на чудовищата“. Трейлърът разкрива сюжет, който проследява членовете на организацията Монарх, които се срещат с Годзила и други титани в продължение на половин век и се справят със света на чудовищата и погребаните тайни. Премиерата на сериала е насрочена за 17 ноември по Apple TV+.

За тези, които не са много запознати, Монарх е голяма научна организация, която е специално създадена от Legendary Pictures с цел да играе важна роля в Monsterverse. Всъщност Монарх присъства във всички филми от Monsterverse, като се започне от "Годзила" от 2014 г., продължи с "Конг: Островът на черепа" от 2017 г., "Годзила: Кралят на чудовищата" от 2019 г. и "Годзила срещу Конг" от 2021 г.

Предстоящата поредица, която всъщност е съвместен проект на Legendary, Safehouse Pictures и Toho, ще разшири Monsterverse отвъд игралните филми.

В предстоящия сериал участват Кърт Ръсел, Уайът Ръсел, Анна Савай, Керси Клемънс, Рен Уатабе, Мари Ямамото, Андерс Холм, Джо Типет и Елиза Ласовски. /БГНЕС