ПП-ДБ: ГЕРБ и ДПС сътвориха нова Костинбродска афера

ГЕРБ губят изборите в София и други големи градове и затова заедно с ДПС измислиха фалшива новина, че се готвят манипулации с машините за гласуване. Всичко тръгва от някаква митична справка на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. Най-добре е ДАНС да не се занимава с изборите. Гражданите да не се поддават на тази нова костинбродска афера.

Това заяви съпредседателят на ПГ на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" Атанас Атанасов, предаде репортер на БГНЕС.

Атанасов напомни, че Централната избирателна комисия е органът, който отговаря са провеждането на изборите по закон. "Нека ЦИК да решава”, посочи Атанасов и призова хората да не се поддават на тази "нова Костинбродска афера".

Според Кирил Петков днешният цирк е създаден от ГЕРБ, защото те освен, че губят изборите в София, ще бъдат и трета политическа сила.

Въобще не ни е страх да излезем изцяло на хартиен вот, важно е да излезем и всички да гласуваме. Време е да си вземем градовете обратно, каза още Кирил Петков.

Христо Иванов добави колегите си като окачестви твърденията за манипулация на машинното гласуване като панически последен ден от кампанията. /БГНЕС