Ел Маестро: Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните моменти

Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните моменти. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха на "армейците" над Ботев Пд с 2:1 като гост в мач от десетия кръг на Първа лига.

"Никога не съм напълно доволен. Има аспекти, които трябва да подобрим, но това е страхотен резултат срещу мотивиран отбор на стадион със страхотна енергия", започна Ел Маестро, който бе ударен с предмет от публиката след края на двубоя на "Колежа", и продължи: "Да, разбира се. Мисля, че днес не играхме толкова добре, колкото миналата седмица, но е важно да продължим да печелим точки. Труден мач, но бяхме умни и показахме качество в правилните моменти. Не беше лесно, но това е страхотна победа".

"Мисля, че приехме битката и предизвикателството. Трябваше да се защитаваме в първите и последните 10-15 минути. Страхотно е, че вкарахме голове във важни моменти", добави сръбският специалист и отдаде дължимото на феновете на "армейците". "Огромни, те все още са тук. Искам да им благодаря от името на целия отбор, страхотна подкрепа, благодаря на всички, които бяха тук".

"Не чак толкова много време, в което да работим по тактиката, затова ще работим за физиката, за да бъдем в добро състояние в средата и в края на седмицата. Ще видим каква е природата на контузиите на Марселино и Кордоба. Тези контузии нарушиха ритъма ни, но се справихме", завърши наставникът на "червените". /БГНЕС