София посрещна 2024 година със светлинно шоу и заря

София отбеляза настъпването на 2024 година със светлинно шоу. В непосредствена близост до президентството, обаче, както и в близост до градинката пред Народния театър, имаше и заря, предаде репортер на БГНЕС.

Десетки хора се събраха на площад "Александър I Батенберг", където се проведе празничен концерт, организиран от Столична община, за да посрещнат заедно Новата година.

За доброто настроение на жителите и гостите на столицата се погрижиха ViliDJ Brazz & Брас бенд на Националното музикално училище „Любомир Пипков“, певицата Криста, група „Остава“, Дони и Нети, Иво Папазов и оркестър „Тракия“, както и група „Тангра“.

Под звуците на емблематичното Дунавско хоро на площада се изви и кръшно хоро.

Пред БГНЕС Райна Хаджиева пожела на всички хора с настъпването на Новата година здраве, късмет, добрина, спокойствие и мир.

Най-вече здраве, късмет и да се обичат пожела и Тодор, който заедно със семейството си посрещна 2024 година на площад "Батенберг".

"Честита Нова година", пожела и жена му Михаела и призова да бъдем по-добри, да помагаме на хората и да сме благодарни. /БГНЕС