Николай Панайотов: Левски играе доста добър футбол, излизаме за победа

“Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице, да опитаме да се надиграваме с Левски и да излезем като победители в мача“. Това заяви треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди мача с Левски от 16-ия кръг на Първа лига, който ще се играе утре на стадиона в Бистрица, предаде репортер на БГНЕС.

“Левски играе доста добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не успяха да победят, но са от отборите, които опитват добър футбол. Трябва да покажем лице, за да победим. Ако не покажеш лице и характер в този мач, няма как да вземеш мача. Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им наблюдаваме всички мачове. Не е само Уелтон, съставът им е окомплектован. Няма да излезем по друг начин заради липсата на Уелтон. За тях може да е липса, но нас не ни интересува и е важно ние как ще играем“, заяви специалистът.

“Реян Даскалов все още се лекува, а Стоян Стоичков има мускулна травма.”, каза той относно кадровите проблеми в отбора. “Със сигурност не излизаме в мачовете за равенство. Стараем се отборът да надгражда, да стоим добре в атака, да се надиграваме. Нашата цел не е да чакаме отборите. Имаме добри футболисти, с които да се противопоставим срещу всеки отбор и нашата цел в домакинските мачове е да победим. В някои мачове не се получи и трябва да променим това нещо, за да бъдем ефективни“, завърши Николай Панайотов.

Двубоят между ЦСКА 1948 и Левски от 16-ия кръг на Първа лига ще се играе във вторник от 17:30 часа. /БГНЕС